gastenboek

LUD 18-4-2018

BuiltWithNOF

Het is allemaal begonnen in 1994 toen een aantal fanatieke rijders besloten om een Motorclub in Nieuw-Amsterdam/Veenoord op te richten.Vóór die tijd werden er alleen maar “wilde ritten” georganiseerd. Het liep met de oprichting aardig storm en de eerste toertochtenen gingen dan ook van start met soms wel 60 motoren. Er was dan ook een compleet team van begeleiders aanwezig die kruizingen en wegen afzette als deze gigantische groep de buurt aan kwam doen om maar te zwijgen als er met z’n allen getankt moest worden. Ook het organiseren van een maaltijd onderweg was een hele klus.

 

  Het startpunt en thuishonk van alle toertochten was Bruin cafe FIETJE, nog steeds komen we hier samen, alleen heet het nu “Muziekcafe de Veurstreek” .

Vroeger gingen Leendert en Joke ook mee in een bussie van Arnold Staal. De zogenaamde Bezemwagen. Hier word Sjonny Veenstra’s motor ingeladen. kapoo!

 

Een lang lint van motoren , hier op de brug bij Ommen. 1995

 

In de loop der jaren is er natuurlijk een verloop ontstaan in het ledental maar er zijn nog altijd rijders van het eerste uur lid. De motorclub telt nu ruim 50 leden.

 

naar boven